Handelsbetingelser

 

 

1.1) Ved gennemførelse af dette køb accepterer du, at der bliver trukket DKK 150,00.- fra din konto og overført til ”Foreningen Atomkraft – Ja Tak!”.

2.1) Ved gennemførelse af dette køb accepterer du, at købet udgør et abonnement på medlemskab i ”Foreningen Atomkraft – Ja Tak!”, hvilket indebærer, at der i fremtiden automatisk hver 6. måned vil blive trukket DKK 150,00.- fra din konto og overført til ”Foreningen Atomkraft – Ja Tak!”.

3.1) Abonnementet kan til enhver tid opsiges ved at sende en mail til kontakt@atomjatak.dk med angivelse af dit fulde navn efterfulgt af dit ønske om opsigelse af abonnementet.

4.1) Dit abonnement vil herefter blive opsagt inden for 14 dage og der vil efter opsigelsen af abonnementet ikke længere automatisk blive trukket penge på din konto hver 6. måned

5.1) Udover de potentielle 14 dages behandlingstid af dit ønske om opsigelse af abonnement (jf. punkt 3.2), er der ingen bindingsperiode.

6.1) *Ved gennemførelse af dette køb accepterer du, at medlemskabet kan anskues som din private finansielle støtte til ”Foreningen Atomkraft – Ja Tak!” og at ”Foreningen Atomkraft – Ja Tak!” dermed ikke er forpligtet til at yde nogen form for modydelse udover et bevis på dit medlemskab.

7.1) ”Foreningen Atomkraft – Ja Tak!” forbeholder sig retten til at kunne opsige dit medlemskab og dermed abonnementet til enhver tid og med øjeblikkelig virkning.
Skulle ”Foreningen Atomkraft – Ja Tak!” udøve denne rettighed, vil du få refunderet din seneste betaling for abonnementet svarende til et beløb på DKK 150,00.-

*”Foreningen Atomkraft – Ja Tak!” har dog i sinde at give medlemmer et fællesskab og et pro-atomkraftsforum at indgå i. Derudover har ”Foreningen Atomkraft – Ja Tak!” på sigt også i sinde at afholde events, som ikke er åbne for offentligheden men derimod kun for medlemmer. Bemærk dog, at du ved gennemførelse af dette køb accepterer, at ”Foreningen Atomkraft – Ja Tak!” ikke forpligter sig til at levere disse modydelser.

Scroll to Top